Doulorna i Stockholm

Sara Rönnlund

Doula


Junior Doula

Swedish and English speaking doula.

Sara@doulorna.se

Utbildningar:

- Diplomerad doula, 2021

- Aktiv Baby, 2023


Min resa till doulandet började när jag var med på en väns förlossning och därefter växte intresset för att stötta andra vid deras förlossningar och väg in i föräldraskapet. Jag kände instinktivt flera gånger att jag bara måste göra det här igen och valde därför att utbilda mig till doula. Efter det känns det som en självklar och naturlig plats för mig och jag vet att det är mitt kall i livet att få vara doula.


Jag har lärt mig att det finns många sätt att optimera sin förlossningsupplevelse på och tycker att alla förtjänar att få de bästa förutsättningarna för att det ska ske. Jag vill att ni ska få föda på era villkor med rätt stöd.

För att föda ert barn, det kan ni redan allra bäst.


Jag brinner för att ni som föräldrar ska få en positiv förlossningsupplevelse och start på ert nya liv tillsammans med ert barn. Jag hoppas att jag får chansen att stötta just er <3


Om mig:

Jag vågar nog säga att jag är en trygg och lyhörd person som gillar att ha många bollar i luften.

Jag är uppvuxen i en stor familj med tre syskon som jag älskar att tillbringa min tid med. Jag själv har tre egna barn och bor med dem och min fina sambo i Sollentuna. 

Utöver doulandet så jobbar jag som VD-assistent på en digital byrå, vilket jag stortrivs med.

Men som sagt, doulandet är mitt kall. Tack vare doulandet har jag hittat en ny plats i livet som känns självklar och som skänker mig ett lugn och stor glädje.Varma hälsningar,

Sara

Hör av dig till oss!


Uppstartsmötet är alltid kostnadsfri