DOULAPAKET

DOULAPAKET

1

Skicka en förfrågan

2

Boka en träff

3

Ingå i avtal

4

Din doula är bokad

Hur bokar jag en doula?

Första träffen

 

Vid intresse hör ni av er till oss över mail eller per telefon och vi bokar in en träff på ett café eller dylikt. Det blir en kortare träff där ni får berätta lite om er själva, ni får möjlighet att ställa frågor och höra mer om hur vi som doulor arbetar. Därefter skiljs vi åt och ni tar i lugn och ro ställning till om ni vill inleda ett samarbete. Väljer ni att gå vidare skickas ett avtal och när det är påskrivet och inskickat till oss påbörjas vårt samarbete!

Församtal

 

Vi har förberedande träffar vid två olika tillfällen där vi ses hemma hos er eller i annan ostörd miljö. Under träffarna går vi igenom era tankar och känslor inför förlossningen, vi pratar om "Föda utan rädslas" fyra verktyg och vi har en praktisk genomgång av berörings- och trycktekniker som fungerar smärtlindrande och avslappnande. Vi lär er också Aktiv baby övningar som ni kan använda under graviditeten och förlossningen för optimal fosterpositionering. Därutöver går vi också igenom förlossningsställningar, sjukhusets rutiner och olika typer av smärtlindring. 

 Förlossningen

 

Två veckor innan beräknat födelsedatum inleds jourperioden och er doula är tillgänglig att rycka ut när som helst under dygnet. När ni känner att förlossningen är igång ringer ni er doula och meddelar det. Vi kommer överens om att mötas i hemmet eller på förlossningsavdelningen och er doula finns hela tiden tillgänglig för stöd över telefon. Doulan är sedan med tills förlossningen är slut och någon timme därefter.


Eftersamtal

 

Några veckor efter förlossningen besöker doulan er i hemmet för ett  eftersamtal och ni pratar igenom upplevelsen av förlossningen, samt tankar och känslor kring den.

Pris 


Våra priser för ett doulapaket ligger mellan 12 000-14 500 kr och utgår från den aktuella doulans erfarenhet och utbildningsgrad. Se respektive doulas profilpresentation för aktuellt pris.

Joursystem

 

Våra doulor arbetar i par, en är huvudansvarig för uppdraget och en är backup, vilket innebär att det alltid är två doulor på jour samtidigt. Detta är för att utöka tryggheten vid oförutsedda händelser. Backupdoulan medverkar vid ett av församtalen så att ni får tillfälle att träffas och bekanta er med varandra.

"Our doulas were an amazing team together (yes we had two!). It was our first child and they made our very long labor successful."

 

 

För dig som söker doula i Stockholm 

         

Svenska - English - Español 


Doula Stockholm 

   

FÖLJ OSS