SAMTALSSTÖD

SAMTALSSTÖD

Behöver du någon som lyssnar?


 

Ibland behöver vi få berätta om något som tynger oss, och att någon verkligen lyssnar.

Vi erbjuder samtalsstöd till dig som vill prata om något som hänt under en tidigare graviditet eller förlossning, eller för dig som behöver ventilera något som väntar dig.


Vi vägleder i hur man kan finna ett lugn i ovissheten. Vi hjälper också till att sortera bland känslor och sätta ord på sådant som skaver. 


Vi kan hjälpa dig som:

- Bär på förlossningsrädsla
- Behöver bearbeta en traumatisk förlossningsupplevelse

- Vill föda vaginalt efter kejsarsnitt

- Gjort- eller ska göra abort

- Drabbats av intrauterin fosterdöd


Vår samtalsdoula

Gamze är i botten legitimerad lärare och mentor med examen från Uppsala Universitet, men studerar för närvarande till sjuksköterska för att så småningom bli barnmorska. Hon har stor erfarenhet av att vägleda och stötta genom samtal. Gamze har även gått en kurs om trauma och traumabehandling riktat mot graviditet och förlossning med den kända amerikanska psykoterapeuten Phyllis Klaus. Gamze riktar sig särskilt till dig som bär på förlossningsrädsla, har en traumatisk förlossningserfarenhet bakom dig, eller till dig som tidigare fött med kejsarsnitt och behöver ventilera vad du vill inför en kommande förlossning. Pris: 750 kr/samtal (ca 60 min), samtalet sker i ert hem.


Vid köp av doulapaket dras kostnaden för ett tillfälle samtalsstöd av priset. 


Alla våra tjänster omfattas av tystnadsplikt.

"Jag vill tacka för du hjälpte mig att tro på att det finns drömförlossningar...det jag fick uppleva min andra förlossning kan jag inte kalla för något annat."

 

 

För dig som söker doula i Stockholm 

         

Svenska - English - Español 


Doula Stockholm 

   

FÖLJ OSS