VÅRA TJÄNSTER

VÅRA TJÄNSTER

Doulapaket


Vi erbjuder doulastöd på svenska, engelska och spanska i Stockholm med omnejd. I paketet ingår två församtal, jour inför förlossning, närvaro av doula under hela förlossningen, ett eftersamtal samt en trikåsjal från Coracor.

Profylax - privat

Vår profylaxkurs är individanpassad och vill ge dig en blandning av praktiskt information tillsammans med individanpassadeverktyg för att skapa en trygg födsel med teamkänsla. Kursen riktar sig lika mycket till dig som ska föda som till dig som ska vara med och stötta. 

Samtalsstöd


Vi erbjuder samtalsstöd till dig som vill prata om något som hänt under en tidigare graviditet eller förlossning, eller för dig som behöver ventilera något som väntar dig.

Aktiv baby workshop

Vår workshop ger er en teoretisk och praktisk genomång av Aktiv baby övningar, vilket är enkla och specifika övningar som hjälper bebisen att inta optimala positioner i livmodern, vilket i sin tur minskar graviditetsrelaterade problem och underlättar förlossningen!

HLR Utbildning


En erfaren HLR instruktör med en bakgrund av barnsjukvård kommer hem till er och går igenom grunderna i hjärt-lungräddning för

barn. Instruktören har med sig dockor och annat lämpligt material. 

En livsviktig investering!

Postpartumtjänst

Vi erbjuder stöd på sjukhuset eller i hemmet efter förlossning. Tjänsten innefattar bland annat stöd och avlastning för mamman, hjälp att tyda bebisens signaler, amningsstöd och kan skräddarsys efter behov. 

Expressdoulatjänst

För er som inte planerat att ha en doula men pga olika omständigheter känner ett behov av det när förlossningen startar.

Du ringer oss och vi ser om någon av oss doulor är tillgänglig just då.

Eftersamtal ingår alltid

Alla våra tjänster omfattas av tystadsplikt

"Mitt första barn föddes i en dimma. Jag märkte inte av människorna runt mig alls. Därför tänkte jag att en Doula är nog inget för mig. Efter doula-samtalet insåg jag hur mycket hjälp och kunskap som en doula besitter, det gav en trygghet inför förlossningen." 

 

 

För dig som söker doula i Stockholm 

         

Svenska - English - Español 


Doula Stockholm 

   

FÖLJ OSS