MADDY HEDMAN

FOTO: ANTON KALLAND

Maddy Hedman
Grundare av Doulorna 

Swedish, English and Spanish speaking doula.

Maddy@doulorna.se

Utbildningar:

- Diplomerad doula, 2018

- Aktiv baby instruktör, 2018

- Spinning Babies, 2019

- Föda utan rädsla profylaxinstruktör, 2019


Pris doulapaket: 14 500 kr

Det finns inget större än när ett barn kommer till världen. Förberedelserna inför förlossningen kan kännas överväldigande med alla känslor och tankar. Därför är valet av stöd det viktigaste ni kan göra inför eran förlossning.


Som doula använder jag mig utav dom fyra verktygen i ”Föda utan rädsla” som är enkla och välbeprövade verktyg, vidare så är jag även utbildad inom spinning babies som är en teknik där vi skapar balans i bäckenet och optimerar platsen i magen för att bebis ska kunna lägga sig tillrätta. Jag visar er övningarna och tillsammans går vi igenom hur tekniken kan hjälpa er redan under graviditeten.

Om ni önskar hjälp med råd & tips kring att bära er bebis så bistår jag gärna med min kunskap, jag har jobbat för Reirei i ett flertal år under mässor och har god erfarenhet av bärandet.


Mina egna förlossningar speglar sig alltid av i mitt arbete, trots att jag fött tre barn så var det tre helt olika förlossningar. Ingen är den andra lik och min styrka är att jag alltid kommer att möta er där just ni befinner er.

 

Jag vet att ni är bäst på att föda ert barn och Det skulle få vara en ära att få hjälpa just DIG/ER att få föda på era villkor och med rätt stöd. Tveka inte på att höra av dig vid frågor.


Om mig:

Trebarnsmor, äldst i syskonskaran och bor i Haninge. Passionen för allt som rör graviditet och förlossning är en självklarhet.

Min arbetslivserfarenhet däremot har sett olika ut beroende på vart jag befunnit mig i livet, men oavsett vart jag jobbat så har ett krav alltid varit att jobba med människor. Men nu, nu har jag äntligen hittat rätt!


Varma hälsningar,

Maddy

 

 

För dig som söker doula i Stockholm 

         

Svenska - English - Español 


Doula Stockholm 

   

FÖLJ OSS