Doulorna i Stockholm

FOTO: ANTON KALLAND

Maddy Hedman
Grundare av Doulorna


Swedish, English and Spanish speaking doula.

Maddy@doulorna.se

Utbildningar:

- Diplomerad doula, 2018

- Aktiv baby instruktör, 2018

- Spinning Babies, 2019

- Föda utan rädsla profylaxinstruktör, 2019

- Certifierad Doula för ODIS 2021

- Akupressur för graviditet & förlossning  2021

- Bärandekonsult 2021

- Hypnobirthing instruktör 2021


Sedan 2018 har jag som doula stöttat ett 60-tal kvinnor med primär och sekundär förlossningsrädsla, kvinnor som inte alls är rädda för att föda barn, kvinnor som har bakomliggande sjukdomar. En sak alla dessa kvinnor dock har gemensamt är att de vill ha garanterad kontinuerligt stöd och vill skapa dom bästa förutsättningar för just deras förlossning. Som du kanske förstår måste inte Du vara en specifik typ av människa för att anlita mig.


I takt med åren har jag gått olika vidareutbildningar och den senaste jag gick är nu en av grundstenarna i doulapaketet, nämligen hypnobirthing. Med den metoden/approachen önskar jag att fler och fler får föda instinktivt och på deras villkor. Fullt medvetna om hur mycket en faktiskt kan påverka sin förlossning. 


Jag vet att ni är bäst på att föda ert barn och Det skulle få vara en ära att få hjälpa just DIG/ER att få föda på era villkor och med rätt stöd. Tveka inte på att höra av dig vid frågor.


Om mig:

Född i Nicaragua, äldst i syskonskaran, trebarnsmor och bor i Haninge.  Passionen för allt som rör graviditet och förlossning är en självklarhet och att få vara doula är mitt kall, något som jag inte kan se att jag skulle kunna leva utan. Senaste året har intresset för att fota förlossningar växt till att bli en favoritsyssla.

Vid sidan av (eller bredvid) blir jag snart frontend-utvecklare och hoppas få använda mina kunskaper inom FemTech. 


Varma hälsningar,

Maddy

Hör av dig till oss!


Uppstartsmötet är alltid kostnadsfri