JOHANNA NYRÉN

FOTO: ANDRÉ BATISTA

Johanna Nyrén

Grundare av Doulorna - Senior doula

Swedish and English speaking doula.

 johanna@doulorna.se


Tjänstledig våren 2020

Hej, Jag heter Johanna och är Odis-doula. Mitt intresse och fascination för förlossning och födande har funnits med sedan jag var liten. Som äldst av fem syskon har jag fått följa graviditeter och förlossningar på nära håll, vilket har skapat min fascination från ett tidigt stadie i livet.

 

Jag har själv två barn och fått uppleva två väldigt olika förlossningar. Betydelsen av stöd och trygghet under förlossningen har varit avgörande för mig och hur jag har upplevt mina förlossningar. Efter att själv upplevt skillnaden mellan att inte känna sig stöttad och sedd och att få känna det, var mitt drömyrke klart, jag ville bli doula!

 

Jag brinner för att alla födande och dess partners/stödperson ska få möjlighet att få det stödet och den tryggheten, både innan, under och efter förlossning. Jag har som doula fått se på nära håll vilken betydelse det har för de blivande föräldrarna/föräldern och hur det påverkar upplevelsen.

 

Jag har alltid sjungit mycket i mitt liv och studerat operasång i flera år. I sångtekniken krävs en stor portion av kroppskännedom och andningsmedvetenhet, som är väldigt likt hur man använder kroppen under en förlossning. Den kunskapen använder jag mig mycket av i mitt doulande.

 

Jag brinner verkligen för det här och vill hjälpa alla att få en så positiv och stärkande förlossningsupplevelse som möjligt, vilket jag är övertygad om hjälper starten in i föräldrarskapet.

 

/Johanna

 

 

För dig som söker doula i Stockholm

         

Svenska - English - Español 


Doula Stockholm 

   

FÖLJ OSS