HANNA NELSON

Hanna Nelson


Swedish and English speaking doula.

hanna@doulorna.se


Utbildningar:

- Diplomerad doula, 2019

- Spinning Babies, 2019


Pris doulapaket: 12 000 krJag har drömt om att bli doula sedan jag som tonåring fick reda på att det fanns, och alltid haft en känsla av att det är det jag är menad att göra i livet. Jag inväntade en egen graviditet och förlossning, och så snart det var möjligt tog jag steget och utbildade mig till doula - och det känns fortfarande helt rätt!


Mina styrkor är att jag har ett grundläggande lugn och lätt att känna in människorna omkring mig, utan att värdera eller döma deras åsikter. För mig är det allra viktigaste att du som födande eller stödperson blir lyssnad på och respekterad - oavsett vilka känslor eller önskemål du har kring födseln.


Under förlossningen tar jag stöd av flera olika metoder och verktyg för att skapa de fysiska och mentala förutsättningarna som krävs för en positiv och stärkande upplevelse, vilket är mitt huvudsakliga mål. Jag tror starkt på att alla födande besitter en otrolig kraft som kommer fram med rätt förutsättningar, och det är mitt jobb att bidra med de verktyg som behövs för att göra det möjligt.


Om mig:

Till vardags jobbar jag som ombudsman och lotsar människor rätt bland lagar och paragrafer, samt förhandlar tvister och skadestånd. Även om jag trivs med mitt jobb så är det graviditeter och födslar som är min stora passion i livet, och jag får ständigt bekräftelse på att jag valt rätt när jag ser vilken skillnad vi som doulor kan göra både för känslan innan en födsel och för upplevelsen i förlossningsrummet.


Varma Hälsningar, 

Hanna

 

 

För dig som söker doula i Stockholm 

         

Svenska - English - Español 


Doula Stockholm 

   

FÖLJ OSS