ANNELI LUNDBLAD

Anneli Lundblad 
Swedish and English speaking doula.

anneli@doulorna.se

Utbildningar:

- Diplomerad doula, 2019

- Aktiv baby instruktör, 2019


Pris doulapaket: 12 000 kr


Min roll som doula  är att bidra till att ni båda är delaktiga och känner er trygga och starka tillsammans. Jag tror på tankens kraft och styrkan vi bär inom oss och med dom verktygen klarar vi mycket mer än vi tror. 

Mitt syfte är att uppfylla era önskemål  och finnas med på er fantastiska resa och göra den till en trygg och fin upplevelse. Att få vara en del i er stora stund är ett privilegie som jag ser fram emot.


Jag är en positiv energifylld person som älskar människor. Jag är trygg och inkännande och får ofta höra att jag är en bra lyssnare och att det uppskattas när jag delar med mig av mina tankar och erfarenheter.


Om mig:

Jag har alltid älskat barn och varit fascinerad av graviditeter och förlossningar sedan jag var ung. Intresset för barn blev min karriär och jag har tillsammans med 3 kollegor drivit en förskola i över 30 år, och det har gett mig otroligt mycket glädje att få arbeta med barn och föräldrar samtidigt som jag fått möjlighet att agera bollplank och rådgivare kring föräldraskap och uppfostran.

Sedan några år tillbaka har jag sadlat om och jobbar nu på kontor med kundkontakt, men jag släppte aldrig tanken på att göra något annat och när jag hörde talas om doulor så kändes det självklart för mig. Att även kunna dela med mig av min erfarenhet till nyblivna föräldrar med råd och stöttning i föräldraskapet de första åren är något jag också brinner för och kommer utveckla i framtiden.


Varma hälsningar,

Anneli

 

 

För dig som söker doula i Stockholm 

         

Svenska - English - Español 


Doula Stockholm 

   

FÖLJ OSS