DOULAPAKET

DOULAPAKET

1

Skicka en förfrågan

2

Boka en träff

3

Ingå i avtal

4

Din doula är bokad

Hur bokar jag en doula?

Första träffen

 

Vid intresse hör ni av er till oss över mail eller per telefon och vi bokar en träff på ett café. Det blir ett kort möte där vi träffas för första gången och ni får ställa frågor och berätta i korta drag varför ni önskar att anlita en doula. Vi berättar också vad som ingår i avtalet och hur vi som doulor arbetar. Inget bestäms under det mötet utan ni får gå hem i lugn och ro och fundera på om ni vill inleda ett samarbete. Om ni väljer att gå vidare skickas ett avtal och när det är påskrivet och inskickat till oss påbörjas vårt samarbete!

Församtal

 

Vi har förberedande samtal vid två olika tillfällen där vi ses hemma hos er eller annan ostörd miljö och går igenom era tankar inför förlossningen, eventuella rädslor, förlossningens olika faser, sjukhusets rutiner, smärtlindring, förlossningsställningar, amningsförberedelser samt "Föda utan rädslas" fyra verktyg och Aktiv baby övningar. Aktiv baby innebär att man med hjälp av enkla specifika övningar hjälper barnet att inta en optimal position i bäckenet inför förlossningen och därmed underlätta förlossningsarbetet.

 

 Förlossningen

 

Två veckor innan beräknat födelsedatum inleds jourperioden och er doula är tillgänglig att rycka ut när som helst under dygnet. När ni känner att förlossningen är igång ringer ni er doula och meddelar det. Vi kommer överens om att mötas i hemmet eller på förlossningsavdelningen och er doula finns hela tiden tillgänglig för stöd över telefon. Doulan är sedan med tills förlossningen är slut och någon timme därefter.


Eftersamtal

 

Några veckor efter förlossningen besöker doulan er i hemmet för ett  eftersamtal och ni pratar igenom upplevelsen av förlossningen, samt tankar och känslor kring den.

Pris: 10 500 kr

Joursystem

 

Våra doulor delar jourperioden med varandra vilket innebär att det alltid är två doulor som är på jour samtidigt. Detta är för att utöka tryggheten vid oförutsedda händelser. Vid församtalet medverkar även jourdoulan om så önskas för att få tillfälle att lära känna båda doulor.

"Our doulas were an amazing team together (yes we had two!). It was our first child and they made our very long labor successful."

 

 

För dig som söker doula i Stockholm              

Svenska - English - Español 

FÖLJ OSS